29 Ian
Noua serie Bizhub de la Konica Minolta – Emisii reduse de CO2 !Noua serie Bizhub de la Konica Minolta – Emisii reduse de CO2 !

Noua serie Bizhub de la Konica Minolta – Emisii reduse de CO2 !

29.01.13 | Adauga comentariu

 Ambalaje cu dimensiuni reduse.

Cartuse de toner pentru imprimante color

ambalaje toner

Dimensiunile cartusului de toner au fost reduse considerabil, in comparatie cu modelele anterioare. Avantajele dimensiunilor reduse devin mai evidente atunci cand se analizeaza faptul ca acum, incap de 4,5 ori mai multe cartuse de toner pe un palet. Cu alte cuvinte, cartusul nou necesita mai putin material de productie, de ambalare si mai putin spatiu pentru transport, toate acestea ducand la scaderea emisiilor de CO2 !

Micsorarea dimensiunilor ambalajelor echipamentelor

ambalaje echipamente

Konica Minolta se straduieste permanent sa reduca dimensiunile echipamentelor si numarul de piese necesare pentru realizarea acestora. Acest lucru nu numai ca reduce consumul de CO2 in timpul productiei ci inseamna de asemenea ca este necesar mai putin spatiu pentru transportul si depozitarea echipamentelor, astfel incat un camion poate lua mai multe echipamente, ceea ce se traduce in emisii reduse de CO2. Pentru seria Bizhub C220/C280/C360/ Konica Minolta a redus dimensiunea ambalajului cu aproximativ 20% din volum, in comparatie cu seria anterioara.

Sursa: Konica Minolta

 

Afla mai multe
COMENTARII (0)
Lasa comentarii

Lasă un răspuns


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>