31 Ian
Noua serie Bizhub de la Konica Minolta – Consumuri reduse de energieNoua serie Bizhub de la Konica Minolta – Consumuri reduse de energie

Noua serie Bizhub de la Konica Minolta – Consumuri reduse de energie

31.01.13 | Adauga comentariu

Echipamentele de birou Konica Minolta ies in evidenta, prin consumul foarte redus de energie.

Valoarea TEC reprezinta consumul de energie standard, saptamanal al unui produs electric, calculat pentru o utilizare medie. Echipamentele Konica Minolta de ultima generatie, intra mai repede in modul de eco, reducand considerabil pierderile enrgetice, comparativ cu produsele anterioare.
Acest lucru ajuta la reducerea costurilor de functionare, sprijinind demersurile ecologice, ale companiei Konica Minolta, al carui obiectiv principal este imbunatatirea continua a tehnologiei, pentru un consum de energie redus si o amprenta de carbon cat mai mica.

Exemplul unui MFP color

In ultimii ani, consumul de energie a putut fi redus enorm. Bizhub C452, echipamentul comercializat in prezent, foloseste  mai putin de jumatate din energia necesara predecesorului sau, bizhub C450. Principalele motive pentru aceasta reducere dramatica a consumului de energie sunt tehnologia tonerului Simitri HD si tehnologia de fixare IH.

reducere consum

Prin comparatie, C652 este  mai rapid decat bizhub C450, cu 20 pagini pe minut si foloseste jumatate din energia acestuia  - cu alte cuvinte, consumul de energie poate fi redus la jumatate in timp ce vitezele de imprimare, in ultimii ani au crescut cu 20 de pagini / minut.

viteza copiere-consum

Sursa: Konica Minolta

Afla mai multe
COMENTARII (0)
Lasa comentarii

Lasă un răspuns


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>