01 Feb
Konica Minolta adopta o noua tehnologie pentru fixarea toneruluiKonica Minolta adopta o noua tehnologie pentru fixarea tonerului

Konica Minolta adopta o noua tehnologie pentru fixarea tonerului

01.02.13 | Adauga comentariu

Tehnologie de fixare cu incalzire prin inductie

Fusing unit Konica Minolta

Fusing unit Konica Minolta

Konica Minolta a adoptat tehnologia de fixare cu incalzire prin inductie (IH) pentru a proiecta o unitate de fixare eficienta, din punct de vedere energetic. Cu incalzirea conventionala, temperatura de standby trebuie sa fie mare pentru a asigura o perioada scurta de atingere a temperaturii de fixare dorite. Astfel se consuma o cantitate semnificativa de energie, in modul standby.

Cuptorul de fixare cu incalzire prin inductie reduce in mod remarcabil consumul de energie. Temperatura dorita este atinsa mult mai repede si poate fi controlata cu precizie, rezultand pierderi minime de energie.

Timpul scurt de incalzire datorat tehnologiei IH, permite utilizatorilor sa profite pe deplin de modurile de economisire a energiei, ale sistemelor bizhub.

Sursa: Konica Minolta

Afla mai multe
COMENTARII (0)
Lasa comentarii

Lasă un răspuns


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>